Стратегия корнери за фаворит

Днес ще ви запознаем с поредната печеливша и изпробвана стратегия за залагане . Става въпрос за стратегия , която може да ви донесе голяма печалба ако разбира се имате необходимото търпение и дисциплина .

Става въпрос за футболни мачове , където фаворита изостава в резултата и атакува непрестанно . Задължително е да е второ полувреме 50-60 минута ,а фаворита да изостава с 1 гол в резултата .

Тогава гледаме пазарите за залагане на корнери , нека да речем , че резултата при корнерите  е 5-2 или 5-3 ( и т.н )  , тъй като фаворита изостава очакваме неспирни атаки до края на мача ,а тези атаки както сами се досещате ще доведат и до множество корнери в полза на фаворитизирания футболен отбор .

Тогава ние гледаме пазара :  Корнери Първи До 9 , коефициента може да бъде различен според отбора , времето на срещата и много други фактори , но в повечето случаи коефициента ще е между  1.44 – 1.80 . Залагаме Първи До 9 корнера да бъде изоставащия отбор и сме готови . Ще се учудите колко голям процент на познаваемост ще реализирате в дългосрочен план !

Важно !  Много е важно наистина да се играе само на изоставащи отбори , които са фаворит , защото все пак ние играем не корнери в мача , а корнери за точно определен отбор .

Опитайте да има максимално много време до края на футболната среща , също така играйте линия , където остават между 3 и 5 корнера , за да има достатъчно време отбора да покрие линията

Успех на всички !